Ons gloednieuwe hotel opent begin augustus 2017 haar deuren met 8 prachtige luxe hotelkamers. In de loop van 2018 zullen nog eens 9 hotelkamers bijgebouwd worden.

Het hotel ligt in het hartje van het pittoreske dorp Abcoude naast het mooie Huge de Vries park. De bus (naar Utrecht of Amsterdam) stopt voor de deur, het treinstation ligt op 10 minuten lopen en met een taxi of Uber(23 euro) bent u in 15 minuten in hartje Amsterdam. De Rai, de Ziggo Dome, de Arena en Afas Live(Heineken Music Hall) bereikt u met het openbaar vervoer in enkele minuten.

In het gemoedelijke cafe-restaurant van het hotel kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch of een uitstekend diner. Het restaurant staat bij de verschillende beoordelingssites erg goed aangeschreven. Aan de bar kunt u tot 00:00 (of 02:00 als het druk genoeg is) een drankje drinken en in het weekend zelfs tot 04:00. Room-service is aanwezig tot 22:00. Maar ook daarna kunt u aan de bar nog terecht voor een lekkere steak.

Alle kamers zijn gloednieuw en uitgerust met airconditioning, rain shower, usb poorten, laptop-safe met stopcontact, philips led lighting, 40″+ smart tv’s met netflix etc. etc.

Klik hier voor foto’s van het hotel.