Feestweek Dinsdag 28 augustus 2018; BACK TO KOEKENBIER

Net als voorgaande jaren blikken we op de dinsdag terug naar het Koekenbier van vroeger!  De band drukwerk was geen onbekende toen bij Koekenbier. Hoe leuk dat Harry Slinger met zijn band Drukwerk oude tijden laten herleven bij Koekenbier.  Top DJ en presentator Barry Brand zorgt voor de presentatie en verdere muzikale invulling van de avond met een grote knipoog naar ‘vroeger’. Dat wordt genieten !!

Feestweek Woensdag 29 augustus 2018; Lekker naar de kroeg met Cafe de Punt in de Feestweek 2018

Op woensdagavond vieren #Abcoude & #Baambrugge samen feest! Samen met Cafe Restaurant De Punt maken we er een waanzinnige avond van in de feesttent!
Met Live vanaf 20.00 uur @ DJ en Presentator Roy van den Burg en onze Abcoudenaar Mitchell Dobbelaar samen met Sven Versteeg & Jordy van den Boer .
Dit nieuwe feestje mag je niet missen!
#depunt #koekenbier #feestweek2018 #samenfeestenisveelleuker#delenallemaal #likenmaar

Feestweek donderdag 30 augustus 2018; Toppers Medley Avond

De Toppers in de Arena gemist ? Dan mag je deze Koekenbier Toppers avond niet missen want dit wordt wel een hele bijzondere avond. De nummer 1 winnaars van verschillende edities van de Jantjes verjaardag Talentenjachten; Jeffrey KuipersQuido QuidoDanilo Kuitersen Bryan Stricker hebben hun handen ineen geslagen en brengen een geweldige mix van leuke en foute hits, duets, medleys en eigen werk. Niet voor niets waren ze pas nog te gast in de Ziggo Dome bij Tino Martin.

Feestweek vrijdag 31 augustus 2018; Hollandse avond

We beginnen om 17:00 met ons eerste BEER PONG TOERNOOI. We zitten al op 20 teams, maximaal 32 teams kunnen meedoen dus schrijf je snel in want vol=vol. Net als vorig jaar wordt dit weer een knaller van een avond met geweldige artiesten zoals Quincy Schellevisy , Yves Berendse , onze Abcoudenaar Mitchell Dobbelaar en Leenderd Zanger Entertainer. De presentatie en muzikale omlijsting is weer in handen van topper Barry Brand.

Feestweek zaterdag 1 september  2018; Het Foute Feest Festijn!

De zaterdag wordt weer een leuk feestje zoals voorgaande jaren. Dit jaar op zaterdag Het Foute Feest Festijn met OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood met Jeroen Post (ex TMF icoon/RTL 4 presentator.

Alle grote hits, de echt Guilty Pleasures komen voorbij, de bekendste hits uit de leuke Jaren 90 en uit de 00’s in een nieuw en hip jasje gestoken, van Snap en 2 Unlimited in een stamp versie tot T-Spoon en de Venga Boys in een Moombahton jasje…. Een energieke trip down memory lane met heel veel interactie en vermaak, terwijl de krokodillen je om de oren vliegen sta je nog na te puffen van de polonaise met het confetti tussen je bilnaad…..

Oftewel Het Foute Feest Festijn staat voor 1 groot en fout gekkenhuis! NU al zin in!