Wat was het spannend of het wel of niet door zou gaan. Uiteindelijk kregen we van de gemeente toch groen licht en wat zijn wij daar blij om. Niets is mooier dan blije mensen en die gaan we in de 4 dagen durende aangepaste feestweek dit jaar zeker zien.

Het gaat dit jaar natuurlijk anders dan we gewend zijn. Zo is testen voor toegang (zie www.testenvoortoegang.nl) en online kaartverkoop een eis om dit feest door te laten gaan. Ben je gevaccineerd dan kun je zo de QR code downloaden in de Corona app en anders moet je helaas je elke dag even laten testen omdat een test maar 24 uur geldig is. Wij maken de regels niet dus neem ons het niet kwalijk.

Vanaf woensdag 11 augustus om 16:00 start zowel bij ons als bij de Eendracht de online kaartverkoop. Voor ons is dat via deze link: https://koekenbier.stager.nl/web/tickets

Het kaartje kost 31 euro en is inclusief 7 consumptie munten en 9 euro bijdrage aan de artiesten/tent en andere onkosten. De kosten liggen voor ons helaas hoger dan normaal en de opbrengsten zullen minder zijn. Mocht het evenement onverhoopt door Corona toch niet door kunnen gaan dan kun je een refund krijgen van 2/3 van de ticketprijs. Maar alles wijst erop dat dit niet het geval zal zijn! Volgend jaar is het uiteraard weer gratis!

Advies is ruim op tijd aanwezig te zijn om rijen te voorkomen bij de QR code en ticketcontrole, we openen de tent elke dag om 18.00 en beginnen om 20.00. Let op dat de eindtijd vroeger is dan de normale feestweek dus nog een reden om vroeger te komen!

Dat we een feestje kunnen bouwen hebben we de afgelopen jaren wel bewezen en we hopen er dit jaar helemaal een knalfeest van te maken want o wat zijn we er met zijn allen aan toe!!

Op Woensdag: Lekker naar de kroeg met Cafe Restaurant De punt!
Inmiddels het derde jaar alweer de woensdagavond in deze week samen met Cafe Restaurant de Punt uit Baambrugge! Mis deze speciale avond niet. Topper DJ Barry Brand is de gastheer deze avond en zal er voor zorgen dat iedereen met een zere keel van het zingen en vermoeide benen van het dansen naar huis zal gaan. Niemand minder dan onze Abcoudenaar Mitchell Dobbelaar en top entertainers Sven Versteeg en Jordy van den Boer zullen deze avond verder vullen met vele bekende nummers, medleys en vooral veel plezier en enthousiasme!

Op Donderdag: Na de eerste feestavond op Woensdag hebben we er helemaal zin in en brengt onze topper DJ Barry Brand de sfeer er gelijk goed in. Op deze avond komen niemand minder dan Quincy, Marciano Dylano Metz en Bryan Stricker de tent op zijn kop zetten. En dat dit gebeurd daar kun je zeker van zijn want ook zij zijn blij dat ze eindelijk weer voor publiek hun zangkunsten kunnen tonen. Nu al zin in! Kiezen welke avond ? Welnee gewoon elke avond komen, dan zijn we al die lockdowns weer snel vergeten.

Op vrijdag: De derde avond van deze week en iedereen heeft weekend. Vermoeidheid speelt dus geen rol meer en ook vanavond gaan we weer los. Niet minder dan 2 top DJ’s, DJ Barry Brand en DJ Roy van den Burg die vanavond elkaar gaan proberen weg te draaien 😉 Om ze weer op adem te laten komen zullen Denny de Klerk, Sven Versteeg en onze Abcoudenaar Mitchell Dobbelaar de tent helemaal op zijn kop zetten. Ook deze avond mag je echt niet missen want anderhalf jaar frustratie wordt hier omgezet in een groot feest!

Op Zaterdag: En dan is het alweer zaterdag, de laatste dag van het feest bij Koekenbier. We gaan er vanuit dat we volgend jaar weer een normale Feestweek kunnen vieren maar ook deze week mocht er zeker zijn en al helemaal deze laatste avond waar wederom DJ Barry de hele tent op zijn kop zal zetten tot 01:00. En vanavond zijn ze er weer bij, onze grote vrienden OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood. Het is maar goed dat het de laatste avond is want zij breken de tent zeker af en alsof al dat geweld nog niet genoeg is komt Danilo Kuiters daar nog een schepje bovenop doen, en wat zijn we trots op hem hoe hij het gedaan heeft bij The Voice Of Holland 2020. Danilo was dé Nederlandstalige verrassing daar! En alsof het nog niet genoeg is komen ook Danny Terp en Ramon Sandbergen nog even de ! Ook de zaterdag is dus weer een avond die je niet mag missen!

Met dank aan djguide.nl en WildFM